top of page

TAUSTAANI HOITAJANA

 

 

Olen kouluttautunut kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi oman positiivisen hoitokokemukseni ansiosta: Lopetettuani vuosia sitten aktiivisen jääkiekkourani Suomi-sarjassa kärsin pahoista selkäsäryistä. Kovien kipujen vuoksi kokeilin lukuisia erilaisia hoitomuotoja saadakseni helpotusta. Onnekseni päädyin kalevalaisen jäsenkorjaajan käsittelyyn ja sain avun akuuttiin kipuuni. Kävin - ja käyn edelleen itsekin hoidossa, jos oireita ilmenee ja siten ne pysyvät kurissa.

 

Kerran kalevalainen jäsenkorjaajani ehdotti minulle kouluttautumista samalle alalle. Myöhemmin, ollessani Nokialla töissä ja YT-uutisiin kyllästyneenä, muistin tuon ehdotuksen ja hain töiden ohella opiskelemaan kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi - Enkä ole päätöstäni katunut.

 

Kalevalainen jäsenkorjaaja -koulutus kesti kolme vuotta. Pian valmistumiseni jälkeen, vuonna 2014, aloin opiskella lisäksi koulutetuksi hierojaksi, koska halusin saada tietoa myös lääketieteelliseltä puolelta. Käyn säännöllisesti Kansanlääkintaseuran koulutuksissa.  

 

Jääkiekko on kuulunut elämääni pienestä pojasta lähtien. Tällä hetkellä pelaan harrastesarjaa ja valmennan junnuja. Olen käynyt Suomen jääkiekkoliiton maalivahtivalmentaja koulutukset (MVLT, MVPT ja MVK). Olen toiminut mm. maalivahtivalmentajana sekä Kajaanin kiekkoleirin valmentajana ja lasten huoltajana. Myös valmennustaustani myötä urheilijoiden vammat ovat tulleet tutuksi.

On ollut hienoa huomata, kuinka hoitojeni kautta voin auttaa muita - Ihan kuten itsekin sain aikanaan avun. Se, jos mikä palkitsee. Toivottavasti voin auttaa myös Sinua!

 

bottom of page